Makluman

GAMBAR ASRAMA MOZAC(2)
Jumaat, 08 Julai 2011

More ...

GAMBAR ASRAMA MOZAC(3)
Jumaat, 08 Julai 2011

Bilik Gerakan Pelajar digunakan untuk mengadakan mesyuarat bagi Badan Pengawas, Badri (Badan Dakwah Islam),Pengawas Pusat Sumber dan Ketua-ketua Rumah Sukan. 

Bilik Pengumuman ini lebih dikenali sebagai bilik pagging,bilik ini sebenarnya bertujuan untuk memudahkan para ibu bapa membuat panggilan kepada anak mereka. Bilik Pagging ini dikendalikan oleh pengawas yang bertugas dan dikawal selia oleh para warden.

Bilik Rehat bagi pelajar putera dan puteri kebiasaannya digunakan untuk menonton televisyen ataupun sebagai tempat untuk melepaskan penat ataupun sebagai tempat berkumpul para pelajar sekiranya mereka ingin mengadakan sesuautu perbincangan.

 

 

More ...

GAMBAR ASRAMA MOZAC(4)
Jumaat, 08 Julai 2011

Kedudukan para pelajar di Dewan Makan mengikur rumah sukan dan di atas meja makan telah tertera nama para pelajar,adalah menhadi kesalahan sekiranya para pelajar tidak mengikut susunan yang telah ditetapkan. Pelajar Mozac akan makan berhidang pada waktu tengah hari dengan menggunakan sudu dan garfu.

Papan kenyataan Dewan Makan akan memaparkancarta organisasi pekerja Dewan Maka,menu makanan danb peraturan penggunaan Dewan Makan.

 

 

More ...

Statistik

GAMBAR ASRAMA(5) PDF Cetak E-mail
Ditulis oleh Webmaster Asrama Sekolah   
Jumaat, 08 Julai 2011 14:20

LAST_UPDATED2